Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Sportclub App

Alles over een Sportclub App

Ervaar het scorend vermogen van de sportclub app. Alle informatie van jouw vereniging in de app. Uitslagen, teamindelingen, activiteiten en afgelastingen komen automatisch binnen op je mobiel.

Sportclub App

Jouw eigen sportclub app maakt het verenigingsleven nog leuker en tevens makkelijker. Mobiele communicatie is de beste en snelste manier om jouw leden nog meer te verbinden met de sportclub.. Je hebt al een eigen website, maar nu bijna alle leden een smartphone hebben is een eigen app voor de club niet meer weg te denken.. Deze werkt op alle telefoons en tablets (iPhone, Android, Windows, HTML5).

De mogelijkheden van een sportclub app:

  • De laatste uitslagen vermeldenEen kalender met de activiteiten binnen de vereniging
  • Routeplanners
  • Twitterfeeds
  • Foto’s en Video’s up- en downloaden
  • Teamfoto’s en Teamsites maken

Heb je sportnieuws of is er een wijziging in de teams? Je brengt de gebruikers direct op de hoogte.. Stuur bij afgelastingen een pushbericht. Met deze app heeft het juiste team op de juiste tijd de laatste informatie over hun wedstrijden. Ook als de app niet openstaat krijgt de gebruiker een melding op zijn scherm te zien. Zo weet je zeker dat je informatie snel bij je gebruikers terechtkomt en het werken met bellijsten en miscommunicatie behoren tot de verleden tijd

Het beheer van de app

Beheer je sport app eenvoudig zelf met onze CMS software. Bekijk het resultaat live op je smartphone. De vormgeving kun je zo sportief maken als jij wilt. Natuurlijk kun je kiezen voor de kleuren en het logo van je club of ieder ander design dat je wil.

Is jouw sportclub of team ook toe aan de app?

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken