Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Schoonheidssalon App

Alles over een Schoonheidssalon App

Met de schoonheidssalon app plannen jouw klanten zelf hun afspraken in de agenda. Het aantal wegblijvers wordt geminimaliseerd. Jij houdt je handen vrij voor nog meer behandelingen.

 

Schoonheidssalon App

De schoonheidssalon app geeft je de vrijheid om je volledig te concentreren op je klanten. Ze plannen zelf hun afspraak in de agenda en een dag of twee voor de afgesproken datum krijgen ze automatisch een herinnering op hun mobiele telefoon. Een afspraak vergeten behoort tot het verleden en jouw stoel is altijd vol. Ook het promoten van nieuwe behandelingen, verkoop van producten en het onder de aandacht brengen van je events gaat via de app. Jouw klanten hebben hun mobiel bijna altijd bij de hand dus je staat direct met ze in contact.

De grote voordelen van de schoonheidssalon app.

  • Klanten maken met één klik direct een afspraak via de app, 24uur per dag
  • Klanten uitnodigen voor speciale events of activiteiten
  • Jouw beste klanten belonen via speciale loyaliteitsprogramma’s
  • Producten verkopen via de app (eventueel in combinatie met jouw webshop)
  • Jouw klanten jouw salon laten promoten via berichten op Facebook, Twitter e.a. social media

 

Eenvoudig in gebruik

De salon software van de app zorgt ervoor dat de app eenvoudig is in gebruik zowel voor jou als beheerder als voor de gebruiker. We bekijken samen welke functionaliteiten voor jou van toepassing zijn en integreren deze in de app. Het design van de app kan geheel in stijl van jouw schoonheidssalon worden toegepast.

Verhoog het aantal boekingen en bouw aan de relatie met je klant

Met gerichte marketing verhoog je de omzet en de winst. Met de app blijf je in contact met jouw klanten en dit is essentieel. Jouw klanten blijven terugkomen en de loyaliteit blijft groeien.

Is jouw salon klaar voor de schoonheidssalon app?

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken