Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Muziek App

Alles over een Muziek App

Laat nieuwe releases horen met de muziek app en verkoop muziek, tickets en merchandising rechtstreeks vanuit je app. Ook voor regionaal bekende artiesten is het de perfect oplossing om intensief in contact te staan met hun fans.

Muziek App

Met een muziek app vergroot je als artiest je bereik. Draai deze in elkaar en laat hem swingen op de beat van jouwmuziek. Mix je eigen artiesten app met Appzmaker.

Integreer eenvoudig je online podia en sociale netwerken:

  • Spotify
  • Beatport
  • Soundcloud
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Vimeo
  • iTunes

Met een muziek app bereik je meer mensen en blijf je in contact met je fans.Hij staat op de smartphone van iedere fan en deze hebben ze de hele dag aan. Zo kunnen ze jouw muziek overal en op ieder tijdstip beluisteren. Het is zelfs mogelijk om rechtstreeks vanuit je app de muziek te kopen. Reken maar dat je zo de aandacht krijgt en dat jouw publiek blijft groeien.

Verkoop tickets

Ook de ticketverkoop voor concerten kan plaatsvinden vanuit de app. Is er een wijziging in het tourschema, een extra concert gepland of belangrijk nieuws? Met een klik krijgen al jouw fans een bericht en zijn ze tijdig op de hoogte. Maak zelf playlists en podcasts die je wilt laten horen. Je nieuwste releases zijn razendsnel verspreid over een groot publiek.
Treed met de app voor muzikanten ook in de voetsporen van Armin van Buuren, Markus Schultz, Pete Tha Zouk en Ferry Corsten.

Wij nemen graag contact met je op voor jouw Muziek App.

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken