Ga naar de inhoud

Wat je moet weten over de Van der Ende Group? 

person using smartphone

De Van der Ende Group kunnen we het best omschrijven als niet alleen leverancier, maar ook producent van allerhande technische producten. Voor deze producten geldt dat ze over verschillende thema’s beschikken. We maken voor wat deze thema’s betreft een onderscheid tussen deze opties:

  • Water;
  • Lucht;
  • Klimaat;
  • Filtratie; 

Voor de Van der Ende Group geldt dat ze als producent evenals leverancier over een ruim assortiment beschikt bestaande uit niet alleen pompen, maar ook waterbehandelingsinstallaties evenals elektromotoren. Uiteraard is dit nog lang niet alles. Andere artikelen die deel uitmaken van haar assortiment zijn dan ook bijvoorbeeld ventilatoren evenals industriële filterinstallaties. Wil je graag meer over deze onderneming ontdekken? Dat is mogelijk hier op deze pagina! 

Van der Ende Group is een rasecht Westlands familiebedrijf 

In eerste instantie is het zo dat voor Van der Ende Group geldt dat ze een echt Westlands familiebedrijf is. Verder is ze ook absoluut niet meer weg te denken als speler in zowel de nationale als de internationale glastuinbouw. Binnen het assortiment van deze groep zijn diverse (vaak maatwerk) oplossingen terug te vinden welke zich richten op niet alleen de water-, maar ook op de klimaatuitdagingen waarvan sprake is. Voor dit bedrijf geldt overigens dat ze niet alleen maar actief is in de glastuinbouw, wat bovendien ook te denken van de sectoren van de bouw- en aannemerij evenals de industrie en de semi overheid? Dit zorgt ervoor dat heel wat verschillende sectoren sterk gebaad kunnen zijn bij de oplossingen die deze groep weet aan te reiken. 

Verschillende vestigingen verspreid over de wereld 

Het spreekt voor zich dat voor Van der Ende Group geldt dat ze door de jaren heen een behoorlijke evolutie heeft meegemaakt. Ondertussen is het bedrijf dan ook uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf waar ongeveer 120 personeelsleden voor aan de slag zijn. Voor deze groep geldt verder dat ze bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen. Er is ook sprake van verschillende vestigingen in landen zoals met name:

  • Nederland (waar het hoofdkantoor zich bevindt); 
  • België; 
  • Canada; 

Voor de Belgische vestiging geldt dat ze zich bevindt in Lochristi terwijl voor de Canadese vestiging de plaats Kingsville werd verkozen. Het hoofdkantoor van de groep is terug te vinden in het Nederlandse Maasdijk. Daarnaast beschikt ze ook nog over een extra locatie in Oss.

Altijd een uitmuntende service gegarandeerd 

Een bijzonder belangrijk voordeel waar klanten van de Van der Ende Group op kunnen rekenen heeft te maken met de service die kan worden geleverd. In eerste instantie spreekt het voor zich dat er 24 uur per dag en bovendien ook 7 dagen per week kan worden gerekend op de monteurs die aan de slag zijn voor dit bedrijf. Is er sprake van een storing? Dan volstaat het om even een telefoontje te plegen naar onze storingsdienst. Het spreekt voor zich dat dit eveneens ‘s nachts tot de mogelijkheden behoort. Ook in onze werkplaats is het natuurlijk zo dat onze medewerkers altijd klaar staan om je verder te helpen wanneer je daar behoeften aan hebt. Spreekt deze uitmuntende service jou ook wel aan? Dan spreekt het voor zich dat een beroep doen op dit bedrijf ook voor jou in de praktijk meer dan de moeite waard kan zijn!