Ga naar de inhoud

Voordelen van CyberGhost

Je hoort het steeds vaker om je heen: criminelen krijgen gegevens van internetgebruikers te pakken en kunnen daarmee bijvoorbeeld geld stelen of identiteitsfraude plegen. Je wilt niet dat dit jou overkomt, want de gevolgen kunnen groot zijn. Daarom is een zo goed mogelijk beveiligde internetverbinding belangrijk. Een manier om de veiligheid te vergroten, is door middel van CyberGhost VPN aan te schaffen. Deze provider biedt nog meer voordelen. Lees dus gauw verder!

Snelheid

Extra functies op je laptop of computer kunnen ertoe leiden dat je pc trager wordt. Dit is met CyberGhost niet het geval. Zodra je de VPN aanzet, blijft je internetsnelheid op hetzelfde niveau. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je opeens lang moet wachten tijdens het downloaden van een film of het kijken van een serie op Netflix. Het blijft namelijk even snel! Echter, als je een game-fan bent, is er wel een nadeel. Tijdens het gamen wordt de snelheid wel iets langzamer.

Veiligheid en privacy

Dit is een van de belangrijkste punten als het gaat om VPNs. Zo moeten de verbindingen goed beveiligd zijn, zodat hackers er toch alsnog niet tussen kunnen komen. Daarnaast is het belangrijkste van een VPN de anonimiteit. CyberGhost houdt geen logboek bij met de websites die je bezoekt. Zo blijf je dus anoniem op het internet. De acties die je uitvoert zijn dus niet terug te leiden naar jou. Dit is erg belangrijk, want dit is juist waarom mensen voor een VPN kiezen. Je hebt dus meer privacy en anonimiteit en ook nog een extra beveiliging om hackers buiten te deur te houden. 

Gegevens

Om gebruik te maken van een online service, moet je natuurlijk een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Zo ook om CyberGhost te kunnen gebruiken. Om er echt zeker van te zijn dat het account niet naar jou terug te leiden is, dien je te kiezen voor een willekeurige gebruikersnaam waarin niet jouw naam en toenaam vermeld staan. Ook moet je natuurlijk voor een sterk wachtwoord kiezen. Daarnaast heeft de VPN provider geen toegang tot jouw betaalgegevens, dit wordt namelijk door een derde partij uitgevoerd. Extra veiligheid dus!

Een volledige CyberGhost review vind je op https://goodvpnservice.com/.