Ga naar de inhoud

De meest ideale app voor verhuurbedrijven

Tegenwoordig is er voor alles wel een app. Je kunt het zo gek niet bedenken of één of andere ontwikkelaar heeft er een app voor bedacht. Ook veel bedrijven hebben tegenwoordig hun eigen app om hun klanten beter te kunnen bedienen. Per branche zijn er echter wel grote verschillen. Zo zijn er nog maar weinig verhuurbedrijven die een app gebruiken om hun online activiteiten mee te beheren. Vreemd, want eigenlijk is het ideaal. Daarom lees je in deze blog alles over de ideale verhuursoftware plus bijbehorende app voor verhuurbedrijven.

Online verhuursoftware, onmisbaar voor verhuurbedrijven

Als we spreken over de ideale verhuursoftware en app voor verhuurbedrijven, dan hebben we het over de producten van Rentpro. Dit bedrijf is de grote vriend van verhuurbedrijven met online ambities. De software van Rentpro bestaat uit de onderstaande vier onderdelen:

  1. Een webshop
  2. Verhuursoftware
  3. Een back-office
  4. Een mobiele app

Waarom online verhuursoftware ideaal is

Waarom zou je dan voor dit systeem moeten kiezen? Natuurlijk is het zo dat het anno 2021 essentieel is om een webshop te hebben waarop mensen je producten online kunnen huren, maar dit kan via veel verschillende aanbieders. Het verschil is echter dat de meeste webshopsystemen totaal niet zijn afgestemd op het reilen en zeilen van een verhuurbedrijf. Die van Rentpro is dat wel:

  • Alles is op elkaar afgestemd. De webshop en de verhuursoftware maken bijvoorbeeld gebruik van dezelfde database, waardoor de beschikbaarheid in de webshop in realtime wordt aangepast als je een balie order plaatst in de verhuursoftware.
  • De online verhuursoftware houdt perfect rekening met alle verhuurbedrijf specifieke zaken die je elke week tegenkomt, zoals borg, termijnstaffels en voorraadplanningen.

Een mobiele app voor je webshopbeheer

Een andere belangrijke en reuzehandige feature van de online verhuursoftware van Rentpro is de mobiele beheerdersapp. Deze is zowel beschikbaar voor Android als voor iOS. Hiermee krijg je bijvoorbeeld een pushmelding als er een nieuwe bestelling binnenkomt. Ook kun je hem gebruiken bij het afleveren van je bestelling, zodat een klant digitaal zijn handtekening voor ontvangst kan plaatsen. Kortom, onmisbaar voor een modern verhuurbedrijf.